Vad är Aurora?

aurora

Välkommen till föreningen Aurora!

Föreningen Aurora välkomnar dig som är partner till en frimurare som tillhör Svenska Frimurare Orden.
Föreningen bildades 1979 och har idag ungefär 130 medlemmar. När föreningen bildades var syftet att skapa gemenskap men också att aktivt verka för att förverkliga frimurarideologin. Något som föreningen också står för idag. Aurora är en ideell och opolitisk förening.

Om du önskar mer information om vad som menas med frimurarideologin kan du ta del av information om detta på vår hemsida.

Vi vill idag också vara en förening i tidens anda, en förening för människor i alla åldrar, där du som är småbarnsförälder, mitt i karriären, medelålders eller för dig som är medelålders plus ska känna dig välkommen till gemenskap, föredrag och social samvaro.

Föreningen Aurora träffas en gång i månaden under perioden september-april. Vi träffas i vackra lokaler i Frimurarhuset på Klostergatan i Linköping. Sammankomsterna har samma upplägg varje gång, med måltid och därefter föredrag/underhållning.

Styrelsens ambition är att erbjuda ett varvat program med samhällsviktiga ämnen och kultur, i kombination med sammankomster som ger dig en känsla av flärd som exempelvis modevisning. Innan sammankomsten finns det möjlighet att träffas i baren, för avkoppling och umgänge.

Som medlem i Föreningen Aurora betalar du en årsavgift på 300 kronor. Självklart är du välkommen till någon av våra sammankomster innan du bestämmer dig för att bli medlem.

Vill du träffa nya människor, skapa nya kontakter, lyssna till intressanta föredrag, äta gott och umgås under trevliga former, kontakta någon av oss i styrelsen eller skicka in din anmälan direkt.
Styrelsemedlemmarnas namn- och kontaktuppgifter hittar du också på vår hemsida under fliken Styrelse.

Styrelsen för föreningen Aurora hälsar dig varmt välkommen!

Du är välkommen att ansöka om medlemskap. Ansökan medlemskap

Se även: 
Frimurareideologin
Historik