Modevisning BJ:s mode 2018/10

Modevisning BJ’s Mode
Onsdag 17 oktober 2018

Modevisning är alltid lika roligt och många Auroror med gäster ville vara med denna kväll. Ingen blev besviken, för Bettan och hennes kollegor från BJ’s Mode hade som vanligt mycket att visa upp.

Höstens trender verkar passa oss medelålders och lite mer årsrika kvinnor bra. Färger och mönster som påminner lite om 80-talet. Och äntligen åtminstone knälånga kjolar – efterlängtat av den som önskar kunna dölja vissa skavanker, utan att för den skulle vara tvungen att bära långbyxor. Varma, sköna kappor i både neutrala naturfärger och pigga, klara färger – gärna röda. Och som pricken över iet halsdukar av alla de slag och färger.

Att bära långbyxor eller kjol kvittar lika. Allt är lika passande och kompletteras av mönstrade jumprar och blusar. En trend är också alla stora och iögonfallande halsband som gärna hör till.

För den som till äventyrs har sparat sina gamla skinnbrallor eller vilddjurs-mönstrade jackor och klänningar är det dags att göra en djupdykning i garderoben och plocka fram dem. Det tänker jag själv göra och hoppas att det inte hängt i garderoben och krympt.

Tack alla ni Auroror som vågade beträda cat-walk och visa alla kläder för oss som inte är så ”modiga”…

Varmt tack också till Bettan och hennes fina stab från BJ’s mode.

fullsizeoutput_2755

fullsizeoutput_2723

fullsizeoutput_2717

fullsizeoutput_270e

fullsizeoutput_270a

fullsizeoutput_275f

fullsizeoutput_275c

IMG_1089

fullsizeoutput_2758

fullsizeoutput_2728

Text och bild Anna-Karin Cardell