Modevisning BJ’s mode 2017/10

 

aurora

Modevisning BJ:s Mode
18 oktober 2017

Auroras träff den 18 oktober gick i vintermodets tecken. Efter den sedvanliga högtidsstunden i den vackra Johannessalen, med diktläsning och orgelmusik, bjöds det till bords i frimurarnas pampiga matsal. Den med de häftiga kristallkronorna. Och efter en god två-rätters med vitt vin och dessutom kaffe med choklad, vad det så dags för kvällens föreställning.

Det var Bettan Hallberg, VD och ägare till BJ’s mode, som tillsammans med ett par av sina medarbetare, gjorde oss äran att även i år komma och visa höstens och vinters mode. Bettan själv var den som höll i mikrofonen och berättade om alla kläder som visades. Mannekänger var modiga Auroror som tillsammans med proffs från BJ’s, tog steget upp på catwalk för att visa sina medsystrar vad vi har att rätta oss efter i klädväg denna höst och vinter. Som vanligt var det mest mörka och murriga färger, väl anpassat efter det nordiska vinterkynnet,  men som lystes upp av härliga ponchos och dunjackor i varma pastellfärger. Snygga långbyxor naturligtvis, men fortfarande korta kjolar.

Detta år var mannekängerna också särskilt fina i håret. De hade nämligen blivit bjudna på ett besök hos frisören Johan Leander,  Studio Leander, under dagen för att få håret fixat. Vilket gentilt erbjudande av Johan!

Sen var det Ann-Marie Malmgren från Parfymeri Tre Hjärtan som bjöd på sminkningen av mannekängerna. Ett varmt tack även till Ann-Marie.

Boysen servade över etthundratjugo auroror med gäster denna kväll, lika elegant som vanligt. Ni är så fina! Och naturligtvis ville dom också passa på att visa upp sig i sina tjusiga förkläden.

Det blev verkligen en fin och trevlig kväll.
fullsizeoutput_1eb0   fullsizeoutput_1eb7

fullsizeoutput_1e86                    fullsizeoutput_1e88

fullsizeoutput_1eaf              fullsizeoutput_1eb9

IMG_5143             fullsizeoutput_1ea4

fullsizeoutput_1ea1               fullsizeoutput_1e9e

fullsizeoutput_1e9b             fullsizeoutput_1e98

fullsizeoutput_1e95        fullsizeoutput_1e92

Text och bild: Anna-Karin Cardell