Sociala Media/Facebook

Nyhet – Facebook-grupp

I september 2020 startades en Facebook-grupp i syfte att vi i pandemi-tider ska ha en möjlighet till ett digitalt socialt umgänge. Initiativtagare är en medlem i Föreningen Aurora Linköping. Se Facebook-gruppen som ett komplement då det är ett fristående forum och är inte att förväxlas med Auroras ordinarie verksamhet.

Från starten var vi fem och i skrivande stund har det utökats till drygt 40 medlemmar. Den som vill bli medlem måste själv söka inträde i gruppen.  Detta är en sluten Facebook-grupp för endast medlemmar i föreningen Aurora Linköping och ingen utomstående kan/får bli tillagd i gruppen.

Vid två tillfällen under våren har några träffats via Facebook-gruppen.
Den första var i februari i Stadsmissionens Café, den andra var i mars och Cirkus Cafét. Vid båda tillfällena uppskattades detta initiativ att kunna träffas och fika en stund. Ser nu fram emot nästa och kanske blir det du som kommer med nästa idé till en lunch, picknick i det gröna, promenad i motionsspåret, fråga om råd eller vill dela med dig av ett gott recept.

Sprid gärna detta till våra Auroror som inte har Facebook -att möjligheten finns.

Ser fram emot att se så många som möjligt i vårt digitala forum  Vi håller distansträffar och alla bidrar med eget ansvar.

Facebook-gruppen ersätter inte vår officiella hemsida, www.auroralinkoping.se. Alla officiella meddelanden och inbjudningar kommer fortsättningsvis ske via mail/brev. Det kommer inte att skickas ut mail om några aktiviteter som sker på Facebook då det är ett eget utomstående forum.

Hur man ansluter till FB gruppen:

  • Gå in på din egna FB sida.
  • Skrolla till grupper i vänstra menyn, öppna upp.
  • Sök på Aurora Linköping, Norrsken som logga se ovan
  • Gå med i grupp.

Ansökan skickas till Administratör som sedan godkänner förfrågan.