Gäddhänget 2017/02

aurora

Onsdag 15 februari 2017
Gäddhänget

Förväntningarna inför denna kväll hos de Auroror som önskade få lite diskreta tips om hur man fixar lösskinnet på överarmarnas undersida som vi mogna kvinnor förser oss med, fick se sina förväntningar komma på skam.
Här handlade det om ren och skär underhållning!

Och de fyra härliga kvinnor som stod för underhållningen håller förmodligen sina underarmar i schack genom att spela sina instrument, cello, gitarr och tamburin och behöver säker ingen övrig träning.

Showen drogs igång med ”Mamma är lik sin mamma…”, en låt så sann som den är sjungen, och med bara den var kvällen räddad för alla sjuttiotalet Auroror som satt i publiken.

IMG_3661

Melodierna som följde gick i kärlekens tecken, vad annars…? Vad sägs om ”I can’t give you anything but love”,”Herrarna i hagen”, ”Fernando”, ”Beatrice Auror” eller ”Min soldat”? Vid just den sången tror jag säkert att det var fler än jag som tänkte på den där soldaten som man var förälskad i för länge sedan och som idag kanske  är ens alldeles egen Frimurare.

IMG_3666

När så Gäddhänget klämde i med ”Det är inte lätt att va’ ödmjuk”… höll vi naturligtvis med.

Tack snälla Monica Billermark, Christina Roth, Agneta Alvefjord och Ulla Franzén för att ni gav oss en sådan lustiger och minnesväckande kväll.

IMG_3671    IMG_3667

Förutom den härliga underhållningen hade kocken överträffat sig själv denna kväll och vi njöt för fullt av en härlig middag. Så klart!

IMG_3672

Text och bild Anna-Karin Cardell